Simpo utrostručio izvoz nameštaja u Francusku

Bez autora
Jul 18 2012

Kompanija Simpo iz Vranja saopštila je danas da je od početka ove godine tri puta povećala izvoz nameštaja u Francusku, ija je vrednost sada pet miliona evra. Prilikom nedavne posete rukovodstva Simpa partnerima u Francuskoj dogovoreno je da od septembra vrednost mesečnih isporuka bude milion evra, a sklopljeni su i prvi sporazumi za izvoz na tržište Francuske u sledećoj godini u vrednosti od 10 miliona evra. Ekskluzivni nameštaj iz Simpa će se prodavati u lancima poput Krozatiea (Crozatier), Kuir Centra (Cuir Center) i Roš Boboa (Roće Bobois), gde će proizvodi iz Simpa biti pozicionirani na posebno brendiranim prostorima, sa oznakom "proizvedeno u Srbiji". Simpo će na taj nain biti svrstan među vodeće dobavljače ekskluzivnog nameštaja, čime će značajno biti povećan i ukupan izvoz cele drvne industrije Srbije.

Simpo utrostručio izvoz nameštaja u FrancuskuKompanija Simpo iz Vranja saopštila je danas da je od početka ove godine tri puta povećala izvoz nameštaja u Francusku, ija je vrednost sada pet miliona evra.

Kako se navodi, prilikom nedavne posete rukovodstva Simpa partnerima u Francuskoj dogovoreno je da od septembra vrednost mesečnih isporuka bude milion evra, a sklopljeni su i prvi sporazumi za izvoz na tržište Francuske u sledećoj godini u vrednosti od 10 miliona evra.

Kako se navodi, ekskluzivni nameštaj iz Simpa će se prodavati u lancima poput Krozatiea (Crozatier), Kuir Centra (Cuir Center) i Roš Boboa (Roće Bobois), gde će proizvodi iz Simpa biti pozicionirani na posebno brendiranim prostorima, sa oznakom "proizvedeno u Srbiji".

Simpo navodi da će na taj nain biti svrstan među vodeće dobavljače ekskluzivnog nameštaja, čime će značajno biti povećan i ukupan izvoz cele drvne industrije Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik